Ramazan
23.06.2016 - 17:00 | Son Güncelleme: 11.05.2017-16:06

Ramazan Ayı sahur menüsü 8

Seçtiğimiz tok tutan, lezzetli ve pratik sahur menüsü...

Ramazan Ayı sahur menüsü 8

Biberde yumurta malzemeleri:

Renkli dolmalık biber
Yumurta
Peynir
Baharat

Biberde yumurta yapılışı:

Renkli biberlerin içini boşaltın ve uzunlamasına bölün. İçine yumurta kırın, peynir koyun ve baharatları ekleyin. İsterseniz fırında isterseniz tavada pişirebilirsiniz.

Hazır yufkadan gözleme malzemeleri:

3 yufka
4-5 kaşık süt
Yarım çay bardağı sıvıyağ
300 gram beyaz peynir
1 tutam maydanoz

Hazır yufkadan gözleme yapılışı:

Peyniri ezip içine maydanoz doğrayıp karıştırın. Süt ve yağı bir kapta karıştırın. Yufkanın içine bu karışımdan sürdükten sonra peynirli iç harçtan serpiştirin ve gözleme gibi katlayın. Tavada arkalı önlü pişirin.

Yorum Yazın
Gönder
©Copyright 2018 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.